Din indkøbsvogn er tom.

Aqua Sphere Challenger Men

Aquasphere Challenger er designet til, at yde en høj grad af fleksibiltet, bevægelsesfrihed, komfort og performance. Challenger er derfor fremstillet i Yamamotos Superstretch SCS belagte #39 neopren variende i tykkelsen 1,5- til 4mm. altafhængig af panel funktion og placering. Velkendte Aquasphere teknologier som bl.a BioStretch Zone og Grip Protector System sikrer en bevægelsesfrihed i skulder regionen, som tillader en naturlig rotation som når du svømmer uden dragt. Protector systemet er en materiale coating som øger neoprenens slidstyrke og dermed dragtens levetid. Der er som sagt tale om en helt ny dragt fra Aquasphere, som vi her hos Svømmespecialisten har store forventninger til. Obs: Str guider er altid vejl., hvorfor du er mere end velkommen at skrive/ringe eller endnu bedre kigge forbi butikken og prøve en eller flere dragter og få vores hjælp til at vælge den rigtige.

Aqua Sphere Challenger Men

2016 Challenger er en model fra Aqua Sphere som lukker hullet imellem deres Pursuit og Racer modeller. Challenger tilbyder bedre neopren elasticitet end lillebror Pursuit, men samme gode opdrift; resultat større kraftoverskud.

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (1 vote)
SubtotalDKK 2.080,00
25% MOMSDKK 520,00
PrisDKK 2.600,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...