Din indkøbsvogn er tom.

Aqua Sphere Pursuit Men (2019)

Aqua Sphere Pursuit MenAqua Sphere Pursuit MenAqua Sphere Pursuit MenAqua Sphere Pursuit Men

AquaSphere Pursuit henvender sig til begynder- eller den letøvede svømmer eller triathlet, som er på jagt efter stabilitet og opdrift i det våde element. Pursuit anno 2019 har designmæssigt fået en markant opgradering foruden en forbedret corestabilitet. Men går vi i detaljen finder vi flere forbedringer, som kun forstærker det positive indtryk yderligere, som 2018 modellen efterlod sig. F.eks. med nye smallere og mere fleksible ærmegab samt en redesignet benmanchet for en bedre og hurtigere afklædning.

Det super fleksible BodyStretch Zone panel på ryggen er forstærket indvendigt på kritiske steder med stort træk og mm.

Aquasphere Pursuit tilbyder en rigtig god opdrift og minimeret drag koefficient igennem vandet, takket været Yamamoto #38 nanocoatede neoprenpaneler, som varierer i tykkelsen fra 2mm op til 4mm afhængig af panelets placering og funktion.

Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på rette model, str, pasform mm, så kig endeligt forbi butikken eller skriv/ring til os.

Aqua Sphere Pursuit Men (2019)

2019 modellen er en opgraderet udgave af den yderst succesfulde 2018 model.  Aqua Sphere Pursuit er vel nok en af de bedste "value-for-money" dragter på markedet og med det nye 2019 design, hvor modellen også ha fået ekstra core stabilitet og øget fleksibilitet omkring de bevægelige dele af våddragten. Aqua Sphere Pursuit er til begynder triathleten/åbentvands svømmeren samt motionisten, der ønsker en fleksibel dragt med rigtig god opdrift.

Anbefaling: 
Ingen anbefalinger endnu
SubtotalDKK 1.519,20
25% MOMSDKK 379,80
PrisDKK 1.899,00
Mærke: 
Aqua Sphere: Forår 2019

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...