Din indkøbsvogn er tom.

Aqua Sphere Racer Women

AquaSphere W Racer, henvender sig til den øvede triathlet/åbentvandssvømmer, som vil en dragt med maksimal opdrift og bevægelsesfrihed - uden at det kompromitere dragtens slidstyrke. AquaSphere W Racer er bygget op omkring en 5mm Yamamoto SCS Nanoskin #39 kerne. Det er netop denne kerne, som er hemmeligheden bag dragtens fantastiske balance og varmeisolering. I forhold til lillesøster W Challenger er W Raceren udstyret med større og kraftigere kerne, samt kraftigere ben paneler. Den ekstra tykkelse har ingen indflydelse på pasform og svømmekomfort takket Yamamoto #39, som i W Raceren er et nøk bedre. Kendetegnet for for alle AquaSphere svømmevåddragter er fx det patenterede BioStretch panel, som sikrer dragternes fit under armene og nedover lænden og minimere luftlommer og fordrer en fuldstændig fri rotation i skuldrene. I forhold til 2012 modellen er den nye W Racer opgraderet med bl.a mere smidige ærme- og bengab for et hurtigere skifte og optimeret fit. Underbens panelet er blevet 1 mm tykkere, så det 5mm AquaDrive panel nu strækker sig fra bryst til det nederste af skinnebenet for en maksimeret opdrift.Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på den rigtige model, str eller har du spørgsmål til pasform, forskelle mm, så kom forbi butikken og prøv dragten eller ring/skriv til os.

Aqua Sphere Racer Women

2016 model AquaSphere Racer våddragt tager udgangspunkt i AquaSphere Pro series og der er tale om en raceegnet svømmevåddragt. AquaSphere W Racer placerer sig lige under topmodellen Phantom, men den er næsten lige så hurtig og mere velegnet til hyppigt brug.

Anbefaling: 
Ingen anbefalinger endnu
SubtotalDKK 2.640,00
25% MOMSDKK 660,00
PrisDKK 3.300,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...