Din indkøbsvogn er tom.

Arena Manga Trunks

Arena Manga Trunks Arena Manga Trunks - Bag

Materiale
Ekstremt modstandsdygtig over for klor. MaxLife er det optimale stof til træning og hyppig svømning. Udviklet til resistens over for krympning, krølning og falming, gør dette hurtigt tørrende tekstil til en meget holdbar trunk til svømmetræning.

Design + Fit
Arenas figursyede trunks med lav talje, giver mere dækning øverst på låret end "briefs", men med samme bevægelsesfrihed. Disse trunks måler 17 cm og er fuldt foret. Justerbar indvendig snøre for en perfekt pasform.

Arena Manga Trunks

Giv din svømning kant i Arenas Manga trunks med lav talje. Disse trunks til træning er prydet med slagkraftige visuelle effekter og kalejdoskopiske farver. Dette Manga motiv er et specielt SS17 print, inspireret af den dynamiske kendte tegneserie.

Materiale: 100 % Polyester

Anbefaling: 
Gennemsnit: 5 (1 vote)
SubtotalDKK 287,20
25% MOMSDKK 71,80
PrisDKK 359,00
Kategori(er): 
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...