Din indkøbsvogn er tom.

Arena Powerskin Carbon Air FBSLOB (Blomme)

Arena Powerskin Carbon Air (Blomme)Arena Powerskin Carbon Air (Blomme)Arena Powerskin Carbon Air (Blomme)Arena Powerskin Carbon Air (Blomme)Arena Powerskin Carbon Air (Blomme) - RygArena Powerskin Carbon Air (Blomme) - Ryg

Ved at integrere carbon fibre bånd i den horisontale vævning af den ultralette Carbon Air, udløses den fulde effekt af intelligent kompression.

Disse overlegene funktioner kombineres for at gøre Carbon Air særlig let at tage på. Carbon Air er en state-of-the-art dragt, der leverer fordelene ved intelligent kompression med komfort som en ekstra hud.

Arena Powerskin Carbon Air FBSLOB (Blomme)

Carbon-Air giver fordelene ved den intelligente kompression kombineret med dragtens utrolige lethed, som resultat af den slanke konstruktion, og for kvinder, med en ny smart stretch skulderrem, som gør den meget komfortabel.

Anbefaling: 
Gennemsnit: 5 (1 vote)
SubtotalDKK 2.039,20
25% MOMSDKK 509,80
PrisDKK 2.549,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...