Din indkøbsvogn er tom.

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOBArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/Pink - Ryg

Det ultra-lette stof absorberer mindre vand og reducerer træk, hvilket forbedrer dit glid og effektivitet, mens du svømmer.

Dette design dækker fra skuldre til over knæ, og er udstyret med understøttende racerback stropper og en åben ryg. Plus den er nemt at tage på og af.

Arena skabte denne hydrodynamiske stil, i en solid farve med vores navn trykt på forsiden i en lys kontrastfarve. Med det afgørende design, er Powerskin R-EVO One den nemmeste måde at opleve alle fordelene ved en tech suit.

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB

Powerskin R-EVO One, er Arenas nyeste konkurrence svømmedragt, med banebrydende design, dokumenterede resultater og ydeevne. Dragten har blandt andet, en innovativ konstruktion, med kun et stykke stof, der strækker sig og komprimerer jævnt, for en ekstra "hud" følelse.

Med en enkeltbundet søm på bagsiden, sikrer denne glatte  konkurrencedragt bedre bevægelsesfrihed og total komfort.

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (2 votes)
SubtotalDKK 1.198,40
25% MOMSDKK 299,60
PrisDKK 1.498,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Adventstilbud uge 50

Svømmespecialistens julehumør er stærkt stigende og derfor har vi i denne uge skræddersyet nogle nye adventstilbud for alle vandglade i Danmark uanset, hvilket niveau din glæde for vandet befinder sig på. Vi vil løbende i december komme med...

Advents og julegavetilbud - uge 49

Svømmespecialisten er kommet i julehumør. Du vil modtage advents- og julegave tilbud hver uge i december, så hold øje med vores nyhedsmails, Facebook og Instagram.

Adventskalender tilbud kan ikke kombineres med rabatkoder

...