Din indkøbsvogn er tom.

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB (Blå/Pink)

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOBArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/PinkArena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB Powder Blue/Pink - Ryg

Det ultra-lette stof absorberer mindre vand og reducerer træk, hvilket forbedrer dit glid og effektivitet, mens du svømmer.

Dette design dækker fra skuldre til over knæ, og er udstyret med understøttende racerback stropper og en åben ryg. Plus den er nemt at tage på og af.

Arena skabte denne hydrodynamiske stil, i en solid farve med vores navn trykt på forsiden i en lys kontrastfarve. Med det afgørende design, er Powerskin R-EVO One den nemmeste måde at opleve alle fordelene ved en tech suit.

Arena Powerskin R-EVO ONE FBSLOB (Blå/Pink)

Powerskin R-EVO One, er Arenas nyeste konkurrence svømmedragt, med banebrydende design, dokumenterede resultater og ydeevne. Dragten har blandt andet, en innovativ konstruktion, med kun et stykke stof, der strækker sig og komprimerer jævnt, for en ekstra "hud" følelse.

Med en enkeltbundet søm på bagsiden, sikrer denne glatte  konkurrencedragt bedre bevægelsesfrihed og total komfort.

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (2 votes)
SubtotalDKK 1.198,40
25% MOMSDKK 299,60
PrisDKK 1.498,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...