Din indkøbsvogn er tom.

Arena Powerskin R-Evo One Jammer

Arena Powerskin R-Evo One Jammer Grå/OrangeArena Powerskin R-Evo One Jammer Grå/OrangeArena Powerskin R-Evo One Jammer Grå/OrangeArena Powerskin R-Evo One Jammer Grå/Orange - Bag

Arena Powerskin R-Evo One Jammer

Med avanceret hydrodynamik, en "second-skin" følelse og ubegrænset bevægelse, ligger styrken i Powerskin R-EVO One jammers i sit simple design.
Denne Arena konkurrence jammers er konstrueret i et enkelt stykke stof og en sammenbundet søm på bagsiden.

Den unikke konstruktion giver ensartet kompression og elasticitet, så du føler dig i et med vandet. Skåret af et højteknologisk letvægts stof af fint vævet garn, absorberer Powerskin R-EVO One meget lidt vand, hvilket effektivt reducerer vandmodstanden og forbedrer glid.

Arenas konkurrence jammers strømlinje former sig fra under taljen til over knæene og er nemme at tage på og tage af. Oplevelsen af en tech-dragt på stævnedagen har aldrig været så let.

 

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (2 votes)
SubtotalDKK 958,40
25% MOMSDKK 239,60
PrisDKK 1.198,00
Mærke: 
ccode: 
27901

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...