Din indkøbsvogn er tom.

Arena Solid Lightech High Jr. - Rød/Hvid

Arena Solid Lightech High - Rød/HvidArena Solid Lightech High - Rød/HvidArena Solid Lightech High - Rød/HvidArena Solid Lightech High - Rød/Hvid - Ryg

Max Life
Arenas Lighttech badedragt er fremstillet af Arenas velkendte og yderst holdbare Max Life materiale, som sikrer en god badedragt efter mere end 300 ture i vandet. Max life materialet:

  • Er super klor ressistent
  • Er UV-beskyttende
  • Tørrer hurtigt
  • Har en ekstrem holdbarhed
  • Bevarer farven
  • Bevarer pasformen

Arena Solid Lighttech (Junior) består af et materiale i 54% polyester og 46% polyester PBT.

Arena Solid Lightech High Jr. - Rød/Hvid

Populær, elegant og feminin badedragt fra Arena
Arena Solid Lightech (Junior) er en badedragt af yderst god kvalitet, som findes i mange flotte farver (sort, navy, royal blå og rød). Derfor er præcis denne badedragt også en af vores absolut favoritter her hos Proswim. Badedragten er ensfarvet, og har Arenas logo placeret midt for brystet med hvid skrift, hvilket giver badedragten et meget elegant udtryk. Arena Solid Lighttech (Junior) sort har tynde stropper, samtidig med at have en meget åben ryg. Dette giver et super sporty og feminint look, samtidlig med, at pasformen er helt i top. Yderligere har badedragten en medium udskæring ved hoften, samt en udskæring i siden, hvilket giver en meget åben ryg. På forsiden er badedragten dobbelt foret, hvilket er med til at danne den gode pasform.

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (1 vote)
SubtotalDKK 238,40
25% MOMSDKK 59,60
PrisDKK 298,00
Kategori(er): 
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...