Din indkøbsvogn er tom.

BlueSeventy Fusion Våddragt Herre

Blueseventy Fusion er her i  modellen forbedret på en lang række punkter i forhold til tidligere. Man har blandt andet valgt at coate hele dragten med SCS (Super Composite Skin), hvlket øger neoprenens slidstyrke og minimere vand modstanden. Den tynde neopren i halsen og Blueseventys lukke i nakken reducere friktionen og dermed risikoen for brændmærker. Opdriften sikres af det kraftige 5mm neopren panel, som dækker underliv og lår. I samarbejde med overkroppens 3mm panel giver det Blueseventy Fusion en perfekt balance til alle nybegyndere eller svømmeren som kæmper med underkroppens placering i vandet. Skulder og arme har takket været paneler på kun 1,5mm tykkelse en høj fleksibilitet. 

BlueSeventy Fusion Våddragt Herre

Svømmedragt til begynderen, som gerne vil det ekstra man får i forhold til de prisbilligste alternativer.

Anbefaling: 
Ingen anbefalinger endnu
SubtotalDKK 2.080,00
25% MOMSDKK 520,00
PrisDKK 2.600,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...