Din indkøbsvogn er tom.

Centersnorkel - Speedo

Centersnorkel - SpeedoSpeedo Center SnorkelCenter Snorkel Speedo
Udvidet beskrivelse: 

Speedos centersnorkel er udstyret med et udskiftelig og fleksibel mundstykke, som holder overraskende godt. Mundstykket er udarbejdet i et materiale, der forbliver i en god stand og ikke bliver ”ulækker” som ved andre centersnorkler. Mundstykket føles naturligt i munden.

Hovedstykket er nemt og hurtigt at justere, og sidder rigtig behageligt på hovedet. 

Speedo Centersnorkel kan med fordel sagtens bruges med både badehætte og svømmebriller.

Her får du simpelthen en snorkel, som bare virker, er holdbar og sidder naturligt på hovedet. Speedos centersnorkel er en klassiker blandt både yngre og ældre elitesvømmere samt alle former for triatleter og motionssvømmere. Snorklen har et simpelt design, et nemt justerbart hovedstykke, et fleksibelt og behageligt mundstykke og ikke mindst en kvalitet udover det sædvanlige

Centersnorkel - Speedo

Med en centersnorkel fra Speedo får du en fantastisk god og holdbar snorkel, der vil følge dig på land og i vand i mange år.

Speedos centersnorkel er kendt for utrolig holdbarhed og funktionalitet, så du kan gøre det, som du skla bruge snorklen til – nemlig at forbedre din kropsposition i vandet, og derved optimere teknikken på dine arm- og dine bentag.

Anbefaling: 
Gennemsnit: 4.2 (10 votes)
SubtotalDKK 196,00
25% MOMSDKK 49,00
PrisDKK 245,00
Brand: 
ccode: 
CS675

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...