Din indkøbsvogn er tom.

Finis Agility Håndpadler

Agility HåndpadlerAgility Håndpadler
Udvidet beskrivelse: 

Finis Agility Paddles  avancerede ergonomisk design lærer svømmere den rigtige håndposition til maksimering af fremdrift. Finis Agility Paddles  er udviklet som derved  giver en ”øjeblikkelig” besked til svømmeren, hvis teknikken ikke er optimal omkring håndled og underarms position.

Finis Agility Paddles er holdbare og den komfortable design har en perfekt pasform til de fleste håndstørrelser. Svømmere og trænere vil ikke længere være nødt til at irriteres over handpaddles uden stropper under træning mere.

Finis Agility Håndpadler

Håndpadler uden stropper! Endnu et genialt produkt fra FINIS. Hjælper svømmeren til en korrekt håndstilling og giver styrke.

Finis Agility håndpadler er udviklet til at give svømmeren umiddelbar feedback på tekniske elementer i svømningen såsom isætning, albue og underarmsposition samt afslutning af armtaget. Udviklet til begyndere og mortionester/triatleter og Open Water svømmere.

Størrelser:
Small 16x13 cm
Medium 19x15 cm
Large 20x17 cm

Anbefaling: 
Gennemsnit: 4.4 (8 votes)
SubtotalDKK 176,00
25% MOMSDKK 44,00
PrisDKK 220,00
Kategori (er): 
Brand: 
ccode: 
CS703

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...