Din indkøbsvogn er tom.

Funkita Layer Cake Tie Me Tight (Ladies)

Funkita Layer Cake Tie Me Tight (Ladies) Funkita Layer Cake Tie Me Tight (Ladies) Funkita Layer Cake Tie Me Tight (Ladies) - Ryg

Udført i Funkitas eksklusive C-Infinity stof, en 100% italiensk polyester, som er et farverigt gennembrud i klor resistent stof teknologi! Som det bedste valg for svømmere, har C-Infinity exceptionel styrke og kan bevare sin holdbarhed langt ud over andre elastan badedragt tekstiler. Ideel til hyppig brug, rekreativ og præstationsorienteret svømning.

Funkita Layer Cake Tie Me Tight (Ladies)

Denne dragt med stropper der krydser din ryg, giver dig mulighed for at binde den lige som du vil. Med et moderat højt skåret ben, er det den perfekte dragt at binde stramt for hård træning i bassinet, eller løst når du slapper af ved poolen.

Anbefaling: 
5
Gennemsnit: 5 (2 votes)
SubtotalDKK 380,00
25% MOMSDKK 95,00
PrisDKK 475,00
Kategori(er): 
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...

Adventstilbud uge 51

Svømmespecialistens julehumør har ikke aftaget – tværtimod. Så endnu engang har vi i denne uge skræddersyet nogle nye og spændende adventstilbud til alle vandglade i Danmark uanset, hvilket niveau din glæde for vandet befinder sig på.
Vi vil...