Din indkøbsvogn er tom.

Garmin Swim

Garmin Swim - SUPER TILBUDGarmin Swim - SUPER TILBUDGarmin Swim - SUPER TILBUD
Udvidet beskrivelse: 

Automatisk registrering af din type af tag.
Avancerede træningsfunktioner omfatter timede sæt og logning af øvelser.

Slip for at tælle baner. Lad Garmin lave udregningerne med Garmin Swim. Svømmeuret, der er designet til brug i bassin, kan registrere din distance, hastighed, antal svømmetag og meget mere.

Garmin Swim er klar til brug med det samme – angiv blot længden på det bassin, du svømmer i, og start din træning. Den elegante facon skærer lige gennem vandet uden at sænke tempoet. Og du kan nemt udskifte batteriet, når det er nødvendigt (ca. en gang om året), i stedet for at sende det til producenten – så du er altid klar til at træne.

Med Garmin Swim på håndleddet kan du koncentrere dig om din teknik i stedet for at tælle baner. Det ved automatisk, hvilken type svømmetag du bruger, og kan registrere antal baner, svømmetag, distance, hastighed med mere. Med nogle få tryk kan du også registrere træninger eller starte tidsindstillinger uden konstant at skulle holde øje med uret ved bassinet. Det kan også beregne din SWOLF-score, så du kan måle din svømmeeffektivitet, hvilket gør det ideelt for banesvømmere på alle niveauer. Den intuitive grænseflade gør brug af 6 udvendige knapper, så hver eneste funktion hurtigt og nemt kan aktiveres.

Garmin Swim, der er slankt og flot nok til at kunne bæres som et almindeligt ur, fungerer som en personlig påmindelse om dine resultater. Du får hjælp til at holde dig motiveret, idet din samlede ugentlige distance vises sammen med dagens resultat. Urets funktioner omfatter også dobbelte tidszoner og alarm.

Efter din træning skal du uploade dine svømmedata til Garmin Connect™, som er vores hjemmeside til gratis online-analyse. Her kan du se dine detaljerede målinger og registrere din udvikling over tid. Du kan også dele dine træningsdata med dine trænere, træningspartnere eller venner og familie. Via magien i ANT+™ trådløs teknologi og den USB-stick, der følger med Garmin Swim, overføres dine træningsdata automatisk til din computer, når de er inden for hinandens rækkevidde. Garmin Connect er kompatibel med Mac® og Windows®.

Garmin Swim

Et svømmetræningsur med mange funktioner til brug i bassin.
Registrerer antal baner, tag, distance, hastighed med mere.

Anbefaling: 
Gennemsnit: 3.7 (19 votes)
SubtotalDKK 1.039,20
25% MOMSDKK 259,80
PrisDKK 1.299,00
Kategori (er): 
ccode: 
010-01004

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Tirsdag den 3. og onsdag den 4. oktober 2017 holder vi lukket pga. status.

Se her nogle af de nye FUNKITA og FUNKY TRUNKS designs, for hele familien, som netop er ankommet! Sjove nye badebolde til både stranden og pool!

http://www....