Din indkøbsvogn er tom.

Aqua Sphere Pursuit Women (2018)

AquaSphere Pursuit henvender sig til begynder svømmeren eller triathleten, som er på jagt efter stabilitet og opdrift i det våde element. Pursuit anno 2018 ligner umiddelbart forgængeren bare med nye farver. Men går vi i detaljen finder vi flere forbedringer, som kun forstærker det positive indtryk yderligere som forgængeren efterlod sig. F.eks. med nye smallere og mere fleksible ærmegab. Re-designet bengab for en bedre og hurtigere afklædning.

Det super fleksible BodyStretch Zone panel på ryggen er forstærket indvendigt på kritiske steder med stort træk og mm.

Aquasphere Pursuit tilbyder en rigtig god opdrift og minimeret drag koefficient igennem vandet, takket været Yamamoto #38 nanocoatede neoprenpaneler, som varierer i tykkelsen fra 2mm op til 4mm afhængig af panelets placering og funktion.

Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på rette model, str, pasform m.m., så kig endeligt forbi butikken eller skriv/ring til os.

Aqua Sphere Pursuit Women (2018)

2017 modellen er en forbedret udgave, af vel nok en af de bedste "value-for-money" dragter på markedet. Svømmevåddragt til begynder triathleten/åbentvands svømmeren, som ønsker en fleksibel dragt med rigtig god opdrift.

Anbefaling: 
Ingen anbefalinger endnu
SubtotalDKK 1.440,00
25% MOMSDKK 360,00
PrisDKK 1.800,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...