Din indkøbsvogn er tom.

BlueSeventy Helix Våddragt Dame

Blueseventy har mere end 20 års erfaring med våddragts design er altid blandt de første op af vandet, så vi ser dem som et naturligt supplement til vores øvrige svømmevåddragter fra Orca og Aquasphere. Med sine blå skuldre og orange stafferinger står Blue70 Helix ud blandt mængden af dragter på markedet, men det langt fra kun på design siden. Med sine 5mm tykke Aerodome balance paneler, 1,5mm tynde TST skulder paneler, 1mm tynde armpaneler for bare at highlighte nogle få af de mange features Helixen har, så er det tydeligt at vi har med noget særligt at gøre. Opdriften i dragten er baseret på en 5-5-4 konstruktion, som angiver opdrifts panelernes tykkelse. Al neopren som er brugt er Yamamotos velrenomerede #40 cell, hvilket igen underbygger at vi har med en absolut topdragt at gøre. Af andre features bør nævnes Blueseventys VO2 brystkasse konstruktion, som tilbyder svømmeren en god opdrift, men samtidigt tillader et naturligt bevægelses mønster og en fri vejrtrækning. Vær ligeledes opmærksom på den omvendte lynlås, som lynes oppe fra og nede efter.

BlueSeventy Helix Våddragt Dame

Helix er en af de mest kendte modeller inden for svømmevåddragter. Dragten tilbyder svømmeren en god opdrift, men samtidigt tillader et naturligt bevægelses mønster og en fri vejrtrækning.

Anbefaling: 
Ingen anbefalinger endnu
SubtotalDKK 4.000,00
25% MOMSDKK 1.000,00
PrisDKK 5.000,00
Mærke: 

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...