Din indkøbsvogn er tom.

Salgs og leveringsbetingelser

Bestilling og ordreafgivelse:
En bestilling eller ordre betragtes først som afgivet, hvis der er gennemført en betalingstransaktion eller valgt en betalingsmåde, kreditkort eller faktura (kun for klubber m.m.).
Kontrollér din bekræftelse på bestillingen, som du modtager per e-mail, om der er angivet en betalingsmåde. Hvis der ikke er angivet noget, og du ønsker bestillingen gennemført, bedes du henvende dig til os per e-mail til info@svoemmespecialisten.dk eller på telefon 3672 0707. Husk at oplyse ordrenr.
Levering mod faktura er kun muligt for svømmehaller, svømmeklubber og institutioner. Betalingsbetingelser er 14 dage netto.

Vi tager forbehold for fejl, udsolgte og udgåede varer.

Priser:
De oplyste salgspriser er DKK inkl. moms, med mindre andet er angivet. Leveringsbetingelser ab lager Rødovre.

Leveringtid:
Lagervarer leveres på 1-2 hverdage. Bortset fra ved Julelukning m.m.
Bestillingsvarer som vi skal have hjem fra udlandet tager gerne 2-6 uger!

Kreditkort betaling:
Når du betaler med kreditkort, vil beløbet først blivet hævet på din konto når vi har afsendt varerne.

Fortrydelse og returret:
Ved køb hos Svømmespecialisten ApS, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Undtaget er varer som er specialproduceret og leveret med særskilt tryk, eller broderi. 
Varen skal være ubrugt og skal blot returneres med evt. mærkning og i original emballage, og evt. beskyttende emballage indenfor 14 dage. Kopi af faktura skal vedlægges.
Varer købt i november byttes indtil 12. januar og varer, der er købt i december byttes indtil d. 31. januar.

Varer som returneres pr. post SKAL sendes retur med omdeling, og må IKKE sendes til pakkeboks. Varer sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Ønsker du pengene retur, returneres beløbet til det kort du har betalt med, med mindre du oplyser andet, og samtidig oplyser os om din bankkonto. Vi skal bruge: Bankens navn, registreringsnr. samt dit kontonr.

Leveringsomkostninger returneres ikke ved delvis fortrydelse.

Gavekort:
Hvis du bestiller gavekort skal du læse om forhold og betingelserne for gavekort her!

Forsendelse:

FRI levering
Ved køb for DKK 500,00 eller derover leverer vi fragtfrit i Danmark. Fri levering gælder ikke særligt voluminøse varer, bassinudstyr, pool og spa udstyr, træningsure, og varer hvor vi har angivet, at særskilt fragt tilkommer.

Danmark
Du kan vælge mellem Post Danmarks "Pakkeboks hent selv service" eller "levering til dør".

  • Ved "Pakkeboks hent selv service" får du mulighed for at vælge hvor du vil hente pakken i nærheden af din bopæl. Du betaler et fast beløb DKK 50,00, som ikke indeholder moms.
  • Ved levering til dør, betaler du et fast beløb på DKK 65,00, som ikke indeholder moms. Ved voluminøse varer dog Post Danmarks pris.

(forsendelse vises særskilt i din indkøbskurv inden du kommer til valg af betalingsmetode)

Skandinavien
Levering af vare til de øvrige skandinaviske lande foregår også med Post Danmark. Det er en del dyrere at sende pakker udenfor Danmark, hvorfor vi fakturerer de faktiske forsendelsesudgifter.

Øvrige udland samt Færøerne og Grønland
Vi fakturerer de faktiske forsendelsesudgifter efter aftale med kunden.
 

Afhentning:

Du kan vælge "Afhentning" hos os på Rødovrevej 155, 2610 Rødovre, indenfor vores normale åbningstider. Har du valgt "Afhentning", vil du modtage en mail fra os, når din(e) vare(r) står klar til afhentning.

Kundeservice

Telefon: Man. - fre.  09.00 - 15.00

(+45) 3672 0707

Rødovrevej 155 - 2610 Rødovre

Åbningstider butik:
Mandag kl. 10 - 18
Tirsdag kl. 10 - 16
Onsdag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 18
Fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 14

Betalingkort som modtages hos Svømmespecialisten

Geotrust SSL certifikatMedlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

Seneste nyheder

Svømmespecialisten har alt det du har brug for, når du skal i vandet! Her kommer et par udvalgte nyheder og gode tilbud. Men se også mere på vores hjemmeside eller besøg os i butikken.

Tilbud i denne nyhedsmail kan ikke kombineres med...

Svømmespecialisten håber, at alle vores venner og kunder er kommet godt ind i det nye år. For mange betyder et nyt år nye udfordringer og nye mål. Og Svømmespecialisten er klar til at bakke alle vores kunder op i at nå deres mål. Derfor får du...