Funky Trunks Drenge

Funky Trunks størrelses skema

Funky Trunks Drenge
AUS 8 10 12 14
US/GB 24” 26” 28” 30”
Fransk 8ANS 10ANS 12ANS 14ANS
Tysk (cm) 140 152 164 176
Waist (cm) 60-65 65-70 70-75 75-80

 

Funky Trunks Brushed Up – Drenge

249,00 DKK

Tilbage til hvor det hele begyndte. Den originale og den mest populære badebuks/Trunk til drenge med en 13 cm side (lidt bredere til større størrelser) og en syet dobbeltforing foran til støtte og komfort. Snor for at holde badebukserne oppe, bred elastik i taljen og en benåbningen, der tilsammen giver enestående komfort hele vejen rundt.

Denne smukke Trunk er lavet af Funky Trunks eksklusive C-Infinity-stof, som er en 100% italiensk polyester, der er et farverigt gennembrud i klorbestandigt stofteknologi! Denne Trunk er simpelthen det overlegne valg for svømmere, C-Infinity har enestående styrke og kan bevare dens holdbarhed langt ud over andre elastan-badetøjstoffer. Ideel til hyppig poolbrug til rekreations- og konkurrencetræning.

Føler du dig engang imellem lidt almindelig i alt, hvad du laver, så hop ned Funky Trunks Brushed Up. Designet af Funky Trunks motiverende Motivator og lifecoach, vil Brushed Up give dig den selvtillid, du har brug for, til at være fantastisk til alt, hvad du brænder for. Hvis du ikke tror på os, skal du bare kigge efter Funky Trunks Motivators store perlehvide smil på LinkedIn, og du vil være overbevist om, at dette er den rigtige badebuks for dig.

Funky Trunks Drenge
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,