Airofit Breathing Trainer (Forbedrer din max performance med 8% på 2 mdr.)

1.895,00 DKK

Forbedrer din max performance med 8%

2.. april 2020. På grund af Covi19 er efterspørgslen på dette produkt eksploderet, og vi er desværre i restordre, hvilket Airofit også er hos producenten. Leveringstiden kan derfor godt blive på ca. 14 dage i øjeblikket inden vi får næste levering hjem. Vi undskylder for dette.

Alle der lægger en ordre, hvor vi er i restordre (beløbet trækkes først ved afsendelse fra Svømmespecialisten) får en gratis Hard Case med.

Airofit er et revolutionerende åndedrætsmuskeltræningssystem. Ved kun at træne 10 minutter to gange om dagen kan du øge din præstation med op til 8% inden for kun 8 uger.

Airofit Breathing Trainer giver justerbar modstand på dine åndedrætsmuskler. Det måler dine vejrtrækningsvolumener og styrke og sender data til din smartphone, som sikrer live vejledning og feedback, samt muligheden for at spore dine fremskridt.

Den mobile app består af forskellige test øvelser, træningsprogrammer og sessioner, så du kan træne din vitale lungekapacitet, respirationsstyrke, anaerob tolerance og øjeblikkelig præstation og andre områder af din vejrtrækning.

Anbefales at dette produkt købes sammen med Airofit Hard Case for sikker opbevaring.

Se nedenfor, hvilke danske svømmere, der allerede gør brug af Aerofit

Tilgængelig som bestillingsvare