AQUA-X TRAINING – Power Glove

199,00 DKK

AQUA-X TRAINING – Power Glove

Aqua Sphere Aqua-X udstyr forvandler ethvert pool eller bassin til et “flydende træningscenter” til vandbaseret højintensitets- og interval træning. Aqua Sphere har slået sig sammen med den olympiske medalje vinder Amanda Beard og den internationalt anerkendt fitnessekspert Mark Grevelding for at skabe et banebrydende, højtintensivt, poolbaseret træningsprogram, hvor Core-bæltet og Power handsken indgår som hjælpemidlerne.

Aqua-X Power Glove/handske har et avanceret handskedesign, der giver øget overfladeareal, skumpolstring og opdriftsresistens over for målmusklerne.

Aqua-X Core Belt/bælte giver stabilitet til Cardio træning og styrker din Core muskulatur.

Uanset om du er en trænet atlet eller bare ønsker at have en sundere livsstil, vil brugerne finde Aqua-X gear og Aqua-X træningsprogram meget gavnligt. Programmet består af en selvstændig 30 minutters rutine, der skifter mellem 60-sekunders øvelser efterfulgt af 60 sekunders perioder med aktiv genopretning, såsom vand jogging eller vandring. Det kan også tilpasses for at imødekomme behovet for forskellige fitnessniveauer ved at justere antallet og frekvensen af ​​højintensitetscyklusser og genopretningstid.

Se også produktet AQUA-X TRAINING – Core Belt

På lager

Varenummer (SKU): 23169S Varekategorier: ,