Zoggs Predator Flex Polarized Ultra (Black/Blue/Cobber Polarized)

369,00 DKK

Gør dig klar til at opleve hidtil bedste “Fit” med Zoggs Predator Flex Polarized Ultra svømmebriller til Open Water og Triathlon. Zoggs Predator Flex-serien tilbyder uovertruffen komfort og pasform takket være brugen af 3D-flexpoints til forbedret rammefleksibilitet og en unik tilpasset pasform.

Da ingen to ansigter er ens, har Zoggs introduceret to forskellige størrelser; Regelmæssig profilpasning og mindre profilpasning. Sammen med Zoggs nye Advanced Ultra-Fit ™, som giver en enestående komfort, passer Zoggs Predator serie nu til flere ansigter end nogensinde før.

Gå ind på Google App eller App Store og download Zoggs Google Fit og find ud af, hvilken størrelse, der er perfekt for dig.

Predator Flex Polarized Ultra Goggles er udstyret med en polariseret linse, hvilket gør dem til et ideelt valg til den udendørs svømmer, da samarbejder med enhver type sollys og blænding. Der er heller ingen grund til at bekymre sig om dug på brillerne, da disse linser er imprægneret med anti-dug tech. Så med disse briller vil der ikke være nogen ‘finger swiping pitstop’.

Denne svømmebrille er FINA godkendt.

Ryd