Zoggs Predator Flex (White/Black/Clear)

259,00 DKK

Gør dig klar til at opleve hidtil bedste “Fit” med Zoggs Predator Flex svømmebriller til Open Water og Triathlon. Zoggs Predator Flex-serien tilbyder uovertruffen komfort og pasform takket være brugen af 3D-flexpoints til forbedret rammefleksibilitet og en unik tilpasset pasform.

Da ingen to ansigter er ens, har Zoggs introduceret to forskellige størrelser; Regelmæssig profilpasning og mindre profilpasning. Sammen med Zoggs nye Advanced Ultra-Fit ™, som giver en enestående komfort, passer Zoggs Predator serie nu til flere ansigter end nogensinde før.

Gå ind på Google App eller App Store og download Zoggs Google Fit og find ud af, hvilken størrelse, der er perfekt for dig.

Du vil ikke engang lægge mærke til, at du bruger svømmebriller med Zoggs klare linser på Predator serien. Ikke kun har de buede linser 180-graders syn, men de er imprægneret med antidug-teknologi. Gør dig klar til at se klarere end nogensinde før på din træning. De klare linser er perfekte til de lidt mere overskyede ture i Open Water træningen.

Ryd