Zone3 Neopren Svømme Hætter

Størrelse Omkreds af hovede
Small
<55cm
Medium
55cm - 57cm
Large
57cm+

Zone3 Neopren Svømme Hætte (Sort/Rød)

349,00 DKK

NB: På grund af uhørt efterspørgsel på dette produkt kan der være en leveringstid på 2-3 dage.

Med Zone3 Neopren Svømmehætte får du den ultimative termiske beskyttelse til Open Water svømning. Denne premium Zone3 Neopren Svømme Hætte Cap giver varme, mens den opretholder god hydrodynamik gennem vandet.

Enhver, der har oplevet ‘hjernefrysning’, når man svømmer i koldt vand, ved, hvor værdifuld en Neopren Svømme Hætte kan være for at få dig i gang!

Designet er fokuseret på at gøre denne hætte så god som mulig og har blandt andet en justerbar hagerem med velcro, der samles under hagen for at imødekomme forskellige hovedstørrelser. Den største klage fra svømmere, der bruger hætterne i ét stykke, er at de kan føle sig ‘stramme’ under hagen og ikke har nogen justerbarhed og kan virke klaustrofobiske. Dette design hjælper derfor med at afhjælpe dette problem. Hætten er lavet af et 4-tals Yamamoto Smoothskin materiale af høj kvalitet til varme og vandtæthed, så den forbliver varm og komfortabel.

Sammen med Zone3 neopren svømme sokker og handsker er disse nogle af de bedst sælgende tilbehør og perfekte til enhver, der svømmer i koldt vand.

Zone3 Neopren Svømme Hætter
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag: